İlkokulu Öğrencilerinden LÖSEV'e Destek

Kastamonu'nun Abana ilçesinde ilkokulu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıkları Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışladı.

Atatürk İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında öğretmenleri Cengiz Kaya öncülüğünde kampanya düzenledi.

Haftanın önemine dikkat çeken bir köşe hazırlayan öğrenciler, çizdikleri resimleri diğer öğrencilerin görebileceği alanlara yerleştirdi.

Biriktirdikleri harçlıkları da öğretmenlerinin öncülüğünde LÖSEV'in hesabına yatıran öğrenciler, yazdıkları mektupları da postaya verdi.

Sınıf öğretmeni Cengiz Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, minik yüreklerin gösterdiği duyarlığın sevindirici olduğunu söyledi.

Öğrencilerin ve velilerinin haftayı anlamlı bir şekilde geçirdiğini anlatan Kaya,"Öğrencilerimiz, içinde bulunduğumuz haftayı anlatan resimler çizdi, mektuplar yazdı. Ayrıca, biriktirdikleri harçlıkları da bir araya getirip LÖSEV'e bağışladılar. Kendileri minik, yürekleri dünyalar kadar büyük öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri de sevindirdi. Tedavi gören tüm çocuklarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA