İşadamları TEV Yararına Konser Verecek
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Kayseri Şube Başkanı Akın Bayrak, işadamı Nuri Savruk ile beraber arkadaşlarının 25 Kasım’da vakıf yararına konser düzenleneceğini söyledi.

Düzenlenecek konser hakkında bilgiler veren Bayrak; "Nuri Savruk mahalli bir sanatçıdır, işadamı aslında kendisi. Kendisi gibi işadamı olan müzisyen arkadaşları ile bir araya gelmiş ve grup kurmuşlar. TEV yararına konser vermek istediklerini söylediler. Biz de onu Öğretmenler Günü ile birleştirdik. 25 Kasım saat 19:00’da Nuri Savruk, arkadaşlarıyla birlikte İl Kültür Müdürlüğü’nde konser verecek. Kayseri’de böyle bir teşebbüs beni mutlu etti" diye konuştu.
İşadamı Nuri Savruk ise, eğitime verecekleri desteğin kendilerini çok mutlu edeceğini düşünerek böyle bir konser programı planladıklarını söyledi.
Tüm Kayserilileri konsere davet eden Savruk, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
