Hastaların Adı Hastane Bahçesinde Yaşayacak
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde palyatif bakım gören hastalar adına hastane bahçesine fidan dikildi.

Etkinlikte konuşan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Kelleş, "Palyatif bakım şifa umudu kalmayan hastalara hayatlarının son döneminde yaşam kalitelerini arttırmak için hizmet verdiğimiz servisimizdir. Burada tedavi gören hastalarımıza böyle anlamlı bir etkinlik düzenledik" diye konuştu.
Yaklaşık 2 yıl önce kanserden hayatını kaybeden dayısı Hasan Karataş'ın anısına fidan diktiğini belirten Doğuş Kutlutürk, "Burada vefat eden hastaların anıları yaşayacak. Böyle bir etkinlik düzenledikleri için hastane yönetimine teşekkür ediyoruz." dedi.
Eda Morel ise babası Süleyman Yağmur'un 10 ay önce hastanenin palyatif bölümünde vefat ettiğini anımsatarak, "Bu etkinlikte çok duygulandım, çok ince bir düşünce." diye konuştu.
