Şamil Tayyar: Topluma bir özür borcumuz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir talimatı sonrası kaldırılan TEOG sonrası tartışmalar sürerken, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan konuyla ilgili öneli açıklamalar geldi.

Şamil Tayyar: Topluma bir özür borcumuz var
Şamil Tayyar: Topluma bir özür borcumuz var
Beyaz Tv'de Murat Erçin'in sunumuyla ekrana gelen Son Söz programına konuk oaln Şamil Tayyar "Topluma bir özür borcumuz var ." dedi.

Tayyar şu ifadeleri kullandı;

ÖZÜR BORCUMUZ VAR


15 yıllık Ak Parti döneminde bu düşük performansımızdan dolayı ben topluma bir özür borcumuz olduğunu düşünüyorum. Diğer alanlardaki başarımızı eğitime taşıyamadık. Bunu toparlayabiliriz, bunu düzeltebiliriz. Bir şeyler eksik. Zaten Cumhurbaşkanımız da bunu açıkca ifade etti. Bunu konuşmak zorundayız.

ŞİMDİ NE OLACAK?


O kadar bize çok telefon geliyor ki; Çocuklarını kursa yazdıranlar var. Şimdi ne olacak? Keşke biz TEOG meselesini dönem bittikten sonra bu tartışmayı başlatabilsek ve yaz döneminde karara bağlayıp yada bu konudaki formülümüzü netleştirdikten sonra kamuoyuyla paylaşabilseydik çok daha sağlıklı olurdu. Bu ülkede yaşayan bir yurttaş olarak , hangi sistem getirilirse getirilsin kayırmacılığı ve torpili önlemiyorsa o sistemi al ve çöp at.

ASIL AMAÇ: BÜYÜK İSRAİL PROJESİ


Kuzey Irak'ta IKBY yönetiminin gayrimeşru referandumuyla ilgili de konuşan Tayyar "Barzani'yi cesaretlendirenin İsrail olduğu kanaatindeyim.Referandumda asıl amaç; o bölgede yaşayan Kürtlerin hakkını korumak değil, bölgede Büyük İsrail projesini hayata geçirmektir.Kuzey Irak referandumu ile sinsi ve kirli bir plan ortaya konuyor." dedi.