Motor Tutkunları 'Gaziler Sürüşü'nde Buluştu

Ankaralı Harley Davidson tutkunları, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Ankaralı Harley Davidson tutkunları, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle 'Gaziler Sürüşü' etkinliği düzenledi.

Sağlık Bakanlığının, Bilkent'teki Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ne gelen Harley Davidson kullanıcıları, bu yıl dokuzuncusu yapılan Harley Owners Group (H.O.G) Ankara Chapter 'Gaziler Sürüşü'nde gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Etkinliğe katılan gazi Bilal Kene, Suriye Bab'da yaralandığını, etkinliğe ilk kez katıldığını söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Kene, duygularına ilişkin, 'Bu çok başka bir dünya anlatılmaz, yaşanır.' ifadelerini kullandı.

Bingöl'de 1993'de gazi olan Hasan Dalkıran da etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, 'Gaziler gününde bizi unutmadılar, o konuda bir nebze de olsa bizi rahatlattı. 93 gazisiyim, bir bacağımı kaybettim. Böyle etkinlikler iyi oluyor. Ailecek, mutluyuz çocuklar da eğlendi.' diye konuştu.

Jandarma Genel Komutanlığının desteği ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 300 H.O.G üyesinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, gazilerin hatıralarına sahip çıkmak, kendilerinin ve ailelerinin sorunlarına dikkati çekmek ve toplumsal bilinci yükseltmek amacıyla 2008'den beri düzenleniyor.
Kaynak: AA