Metropolitlerden Başkan Kutlu'ya Ziyaret
Adıyaman’a gelerek çeşitli temaslarda bulunan İstanbul-Ankara-İzmir Süryani Ortodoks Metropoliti Filüksinos Yusuf Çetin ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul-Ankara-İzmir Süryani Ortodoks Metropoliti Filüksinos Yusuf Çetin ziyarette yaptığı konuşmada kabullerinden dolayı Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman’ın huzurun ve barışın başkenti olduğuna dikkat çekti. Adıyaman’daki huzur ve dayanışmanın en güzel örneğini gösteren Metropolit Melki Ürek’in ve diğer Süryani vatandaşların bu birlik ve beraberliğe büyük katkı sağladığını dile getiren Başkan Kutlu, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ettiğini dile getirdi.
