Erzincan'da Bisikletli Düğün Konvoyu Şaşırttı
Erzincan’da Tayfun ve Ceren Gündüz çifti düğün konvoylarını bisikletlerle yaptılar. Çeşitli süslerle süslenen bisikletler ile Erzincan’da konvoy yapan çift, görenleri şaşırttı.

Herkesi bisiklet sürmeye davet eden damat Tayfun Gündüz; "Çok güzel bir ortam çok güzel bir duygu. Bisikletliler Derneği Erzincan Temsilciliği olarak daha önce birçok bisiklet turu yaptık. Şimdide Kalbin İçin Pedalla Temsilcisi olarak kendi düğünüm için böyle bir etkinliği yapmak istedim. Bu güzel günümde sevenlerimle beraber bisiklet turu yapıyoruz. Eşimle beraber bisiklete bineceğiz sanırım Erzincan’da bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Bisikleti seviyoruz, doğayı seviyoruz. Motorlu araçlara hayır diyoruz." dedi.
Gelin Ceren Gündüz ise yaptığı açıklamada; "Eşimden dolayı bisikleti sevmeye başladım. Sağlıklı güzel bir şey. Bisikletle düğün konvoyu yaparak burada bir ilke imza atıyoruz." dedi.
Bisikletli düğün konvoyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
