Dilovası'ndaki Mahalleler İftarda Buluştu
Dilovası Belediyesi, Köseler Köyü Meydanında mahalleleri iftar sofrasında buluşturdu.

Mahalle iftarlarıyla genci, yaşlıyı, zengini, fakiri aynı sofra etrafında buluşturduklarına dikkat çeken Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 11 ayın Sultanı Ramazanı her yıl özlemle beklediklerini vurguladı. Başkan Toltar, “Bereket, mağfiret ve rahmet ayı Ramazan, bizlere aynı zamanda dayanışmayı, birlikteliği ve yardımlaşmayı da hatırlatıyor. Bu ayda etrafımızdakilere daha özenli yaklaşarak ihtiyaçlarını karşılamaları için yardım elimizi uzatalım. Gücümüz yettiğince destek olalım, gücünüzün yetmediğinde bizlere haber verin, bizler onlara yardımlarımızı ulaştıralım.” diye konuştu.
Başkan Toltar, Türkiye’nin terör örgütleri onların uzantıları ve destekçileriyle yoğun bir mücadele içinde olduğunu hatırlatarak, “Güvenlik güçlerimize, polisimize, askerimize dua edelim. PKK, DAİŞ terör örgütlerinin koruyucularına da lanet edelim. Cenab-ı Allah kahhar sıfatıyla terörü ve iş birlikçilerini kahretsin. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar bilmelidir ki böldürtmeyeceğiz, birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla bozdurtmayacağız.” dedi.
Başkan Toltar, “Cenab-ı Allah bizlere birlik, dirlik, sağlık, sıhhat nasip etsin. Herkesin önce yaklaşmakta olan Kadir Gecesini ve sonra da inşallah erişeceğimiz Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.
