Vali Coşkun'un İlçe Ziyaretleri

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hasanbeyli ilçesini ziyaret etti.



Coşkun, ilçede göreve yeni başlayan Hasanbeyli Kaymakamı Cuma Kılınç’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Kılınç, ziyarette Vali Coşkun'a ilçenin genel durumu hakkında bilgi verdi.

Vali Coşkun daha sonra köy muhtarlarıyla kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Coşkun, burada yaptığı açıklamada, köylerdeki talep ve sorunları muhtarlardan dinlemek ve çözüm aramak amacıyla toplantı düzenlendiğini belirtti.

Taleplerin değerlendirildiğini, imkanlar elverdiği ölçüde ihtiyaçların karşılanması, sorunların çözülmesi için çalışıldığını kaydeden Coşkun, özellikle su kullanımına dikkat çekti.

Coşkun, "Su kaynağını zenginleştirmek, ilave kaynaklar getirmek su konusundaki sorunun çözülmesi için tek başına yeterli değil. Özellikle suyun iyi idare edilmesi lazım ki etkili, verimli bir şekilde suyu kullanabilelim. Bu konuda özel bir hassasiyet göstermelerini muhtarlarımızdan rica ediyorum." diye konuştu.

Coşkun, ilçede Emniyet Amirliği Hizmet Binası ve Hasanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA