Hakkari'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Hakkari'de 2017 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Hakkari'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı
Valilik Toplantı Salonunda, Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar ile bu yıl yapılması planlanan hizmetler ele alındı.

Vali Toprak, il genelindeki yatırımlarla ilgili koordinasyonun sağlanması için bu toplantıların düzenlendiğini söyledi.

İl genelinde 3 ila 4 milyarlık bir yatırımın söz konusu olduğunu kaydeden Vali Toprak, şöyle konuştu:

'Son bir veya iki yıl içerisinde devam eden ve bitenler yatırımlarımız var. Gerçekten ciddi bir yatırım var. Yer, ulaşım ve malum mevzulardaki sıkıntılara rağmen, devletimiz gerçekten sağlıktan milli eğitime, karayollarından devlet su işlerine ve gençlik hizmetlerine kadar yoğun bir çalışma içerisinde. Biz de buradaki yöneticiler ve bölge teşkilatındaki amirler olarak çok ciddi ve hızlı bir koordinasyon ile işbirliği içerisinde yatırımların önündeki engelleri kaldırıp vatandaşımızın istifadesine sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu toplantıların amacı da hizmetin yürütülmesinde veya iletişiminde varsa aksayan yönleri bulup, hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak. Düzeltilmesi, ortadan kaldırılması gereken engeller ile öneriler üzerinde durursak, daha verimli bir toplantı gerçekleştireceğimizi öneriyorum.'

Toprak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden projelerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, kaymakamlar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, yatırımcı kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Kaynak: AA