Guangzhou Universty İle İşbirliği Protokolü İmzalandı
Çin’in önemli üniversitelerinden biri olan Guangzhou Universty ile İnönü Üniversitesi arasında karşılıklı akademik işbirliği protokolü imzalandı.

Yapılan görüşmelerde, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Türkiye ve Çin arasında ticari ilişkilerin her geçen gün biraz daha gelişmesine atıfta bulunarak, üniversitelerin karşılıklı olarak Çince ve Türkçe programlar açmalarının gereği üzerinde durdu. Ayrıca İnönü Üniversitesi ve Guangzhou Universty arasında, geleneksel tıpla ilgili olarak iki üniversitenin tıp fakültelerinin ön görüşmeler yapması, bilimsel işbirliği yollarının araştırılması ve ortak çalışmalar yürütülmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Protokollerin imzalanmasından sonra Guangzhou Universty yöneticileri, Türk üniversite yöneticilerine kendi kampüslerini gezdirdi, üniversiteleri hakkında tanıtıcı bilgiler verdi.
