Başkan Alıcık, İftarını Esnafla Birlikte Yaptı

Nazilli Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katılırken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a etkinliğe iştirak ederek Nazilli esnafları yalnız bırakmadı.

Başkan Alıcık, İftarını Esnafla Birlikte Yaptı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Ahmet Şensan Kültür Merkezi yazlık ve kışlık bölümlerinin tamamının dolduğu geleneksel iftar yemeğine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Çevre İlçelerin Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu örgütleri, Nazilli Oda Başkanları, Nazillili esnaflar ve aileleri katıldı.

İftar Yemeğini düzenleyen Nazilli Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı Dursun Öztunç ve diğer Oda Başkanları misafirlerini tek tek kapıda karşılayıp eksiksiz ve kusursuz şekilde iftarlarını yapmalarını sağlayıp iftar sonunda da tek tek kapıda uğurladı. Öztuç Geleneksel İftar yemeğine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı. İftar yemeği sırasında katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Birlik ve Beraberlik mesajı vererek mübarek ramazan ayında vatandaşla birlikte iftar yapmak için özel bir önem gösterdiğini belirtti.

Başkan Alıcık; “Önemli olan gönül almak. Vatandaşımızla iç içe olmak. Onların arasında onların duygularını paylaşmak. Birlik beraberliğimizin bozulmadığı huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA