Cesedi 8 Ay Sonra Kaybolduğu Yerde Bulundu
TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ikamet eden ve 2015 yılının Eylül ayında Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik mahallesinden balık tutmak maksadıyla denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu kaybolan Sedat Türkücü’nün cesedi, olaydan 8 ay sonra kaydolduğu Yeniçiftlik Sahili’nde bulundu.

Alabora olan tekneden denize düşen Bülant Arslan’ın cesedi olaydan 15 gün sonra Kumbağ açıklarında bulunmuştu.
Yaşanan tekne kazasında kayıp olan bir diğer kişi olan Sedat Türkücü’nün (61) cansız bedeni de olayın meydana geldiği Yeniçiftlik mahallesi sahilinde bulundu.
Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Sedat Türkücü’nün cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi.
