Dündar Açıklaması '2015 Yatırımlarla Geçti'
Osmangazi Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı.

“ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ”
Bütün bu çalışmaları gerçekleştirirken, karşılaştıkları en büyük meselenin yer sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Yer temin edebilmek için çok ciddi kaynak kullanıyoruz. Bugüne kadar Osmangazi bütçesinden 300 milyonun üzerinde parayı kamulaştırma bedeli olarak ödedik. Bugünkü meclis toplantımızda görüşülecek kamulaştırma dosyaları da, imar dosyalarının önüne geçti. Bu da önümüzdeki dönem çok ciddi bir çalışma yürüteceğimizin en önemli göstergesi” dedi.
Konuşmasında, hayata geçirilen ve çalışmaları devam eden projelerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alandaki çalışmalar hakkında da meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan Dündar, “2015 yılında sosyal belediyecilik adına da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Belediyem Benimle projemizle vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderdik. OKİM projemiz ile de Osmangazi’de 255 vatandaşımızı işe yerleştirdik. İnşallah, daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi için yürüttüğümüz bu çalışmalarımız, 2016 yılında da artarak devam edecek” dedi.
Muhalefet partileri adına söz alan MHP grup sözcüsü Cemil Aydın, CHP sözcüsü Cevat Asa, 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmalara yönelik eleştirilerini dile getirdi. Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.
