Hüseyin Gülerce: Paralel yapı komünizmden tehlikeli olacaktı

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, “Allah bu milleti paralelden korudu. Yoksa komünizmden daha tehlikeli bir şey olacaktı” dedi.

Hüseyin Gülerce: Paralel yapı komünizmden tehlikeli olacaktı
Hüseyin Gülerce: Paralel yapı komünizmden tehlikeli olacaktı
Beyaz TV ekranlarında Ortak Akıl programında gündemi yorumlayan Hüseyin Gülerce dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Gülerce, programın bir bölümünde cemaatin tabanına sitem etti.

“VİCDANSIZLIĞI GÖRDÜM”
Cemaatin tabanından kendisine eleştiri geldiğini hatırlatan Gülerce, “Ben onlardaki vicdansızlığı da gördüm.” dedi. Yüz binlerce insana hizmet hareketini anlattığını söyleyen Gülerce, “Beni korkutan ne oldu biliyor musunuz? Fethullah Gülen, bir şeye haksız demeden bu arkadaşlar haksız diyemiyorlar. Bu çok korkunç bir şey. Vicdanlar ipotek altında. Böyle bir hipnoz olabilir mi? Senin çok sevdiğin Hüseyin ağabeyine Zaman gazetesinde turfa müneccim diyorlar. Bir protesto mesajı çekemiyor musun? İlk defa onlara sitem ediyorum. Bu nasıl vicdan kardeşim.” dedi.

“PARALEL KOMÜNİZMDEN TEHLİKELİ OLACAKTI”
Gülerce sözlerinin devamında şunları söyledi: Allah bu milleti bu paralelden korumuş oldu. Komünizmden daha tehlikeli bir şey olacaktı. Bunu yüreğimden gelerek söylüyorum. Çünkü Fethullah Gülen ne derse herkes onu doğru kabul ediyor. Müslüman senin vicdanın yok mu? Senin düşüncen yok mu? Allah sana vicdan vermiş, akıl vermiş. Sevip saydığın bir insana kendi gazetesinde hakaret edilmesi senin aklına yatıyor mu?