Kütahya'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Kütahya'da, 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, kentte alınacak güvenlik tedbirlerinde tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğine işaret ederek, seçimlerin güven ve huzur ortamı içerisinde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Kütahya'nın, yaşanan olumsuz olaylardan uzak, huzurlu ve güvenli bir il olduğunu ancak yine de olası olumsuzluklar için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"İlimiz aslında güvenlik açısından belki de Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi. Ama yine de bizim uyanık ve hazırlıklı olmamız gerekiyor. Gerek seçim, gerek diğer asayiş hizmetleriyle ilgili olsun her an hazır bir şekilde ihmale meydan vermeden, rehavete kapılmadan bizim tedbirli olmamız gerekiyor. Özellikle son günlerde ülkemizin genelinde yaşanan, çoğu doğu illerinde olmak üzere terör örgütünün yapmış olduğu eylemler nedeniyle tüm ülkede bir takım hassasiyetlerimiz de tekrar paylaşılmaya başlandı. Bu yapılan protestolarda olsun, gerek ferdi, gerekse toplu eylemlerde olsun bizlerin farklı anlam ifade edecek olan eylem ve davranışlardan kaçınılması yönünde tedbirlerimizi almamız gerekiyor."

Toplantıya, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Yüksel Kara, Rıza Gençoğlu ve Aytaç Akgül ile İl Jandarma Komutan Vekili Albay Seyfi Türkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ve kaymakamlar katıldı.

Kaynak: AA