Kuveyt Türk'ten Yeni Evli Çiftlere 'Mutluluk Paketi'

Kuveyt Türk, bu ay başŸlayan "Mutluluk Paketi" kampanyasıyla yeni evlenen ve evlenecek olan çiftlere destek olmayı amaçlıyor.

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, banka, 31 Ekim 2015'e kadar devam edecek kampanya kapsamında çiftlere, dosya masrafsız taşŸıt finansmanı, ihtiyaç kart ve depozito ücretsiz kiralık kasa veriyor.

LJiftlere özel avantajlar sunan kampanya kapsamında dosya masrafı alınmıyor. Bunun yanı sıra ihtiyaç finansmanı için 2 ay, taşŸıt finansmanı için ise 3 ay erteleme imkanı sunuyor. Kampanya 2013 yılı itibariyle evlenmişŸ olan çiftleri kapsarken, evlenecek çiftler ise nikah dairesinden aldığŸı evrakla başŸvuruda bulunabiliyor.

Kuveyt Türk, sıfır ve ikinci el binek araçlar için 48 aya kadar vade seçenekleriyle 50 bin TL'ye kadar yüzde 70, 50 bin TL üstü araç alımları için yüzde 50 araç finansmanı desteğŸi sağŸlıyor.

Verilen bilgilere göre, "İhtiyaç Kart" ile kısa dönemde ortaya çıkan ihtiyaçlar avantajlı şŸekilde karşŸılanabiliyor. 2 ay ödemesiz kullanılabilme süresi sayesinde düğŸün masraflarını 2 ay erteleme imkanı sunuyor.

"Mutluluk Paketi" kampanyasıyla müşŸteriler, düğŸünlerinde hediye edilen takıları herhangi bir depozito ödenmeden "Kiralık Kasa" ile koruma altına alabiliyor.

Kaynak: AA