Ford Otosan 89 Çalışanını Ödüllendirdi

Ford Otosan, çalışma arkadaşlarına örnek olan 89 çalışanını ödüllendirdi.

Şirket açıklamasına göre üstün başarı ve disiplini ile çalışma arkadaşlarına örnek olan 89 Ford Otosan çalışanı "Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi" ile yapılan değerlendirmeler sonucunda ödül almaya hak kazandı.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen "4. Ford Otosan'ın Yıldızları" ödül törenine Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı.

Yıldız çalışanlara plaketleri Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ile Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş tarafından takdim edildi.

Başarılı çalışanlar ayrıca aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası'nın Büyük Anadolu Didim Resort Oteli'nde "her şey dahil" konseptiyle bir haftalık tatil ile de ödüllendirildi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, şirketin çalışanlarını ödüllendirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yenigün, "Otomotivin öncü ve Türkiye'nin ikinci en büyük sanayi kuruluşu olarak ülkemize katkıda bulunmaya devam eden Ford Otosan'ın başarısının arkasında çalışanlarının kıymetli ve özverili emekleri var" ifadelerini kullandı.

Törene katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel de Ford Otosan'ın çalışanlarını ödüllendirmesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Yücel, çalışanların çaba ve emeklerinin onurlandırılmasının çok değerli olduğunu ve bu sistemin çalışanlar için bir motivasyon kaynağı olduğuna inandıklarını dile getirdi.

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş de ödüllendirme sistemindeki temel amaçlarının çalışanlarının üstün performanslarını takdir ederek, başarılarını aileleri ile birlikte paylaşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA