Başkan Karaosmanoğlu Mavi Bayraklı Plajı Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de bulunan Mavi Bayraklı halk plajını ziyaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu Mavi Bayraklı Plajı Ziyaret Etti
Karamürsel ilçesinde bulunan Altınkemer Halk Plajını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu plajda vatandaşlar karşıladı. Plaja yapılan ziyarette Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşlik etti.

Başkan Karaosmanoğlu son günlerde çıkan denizin kirli olduğu ve girilmemesi ile ilgili çıkan haberlerle ilgili, "Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile mavi bayraklı plajımıza girebilir. Düzenli olarak ekiplerimiz deniz suyu analizi yapmaktadır. Bu zaman kadar olumsuz bir sonuç almadık. Karamürsel halkı yapılan hizmetlerden oldukça memnun durumdalar. Çıkan asılsız haberlere inanmadıklarını buradan bir defa daha görüyorum. Şuan plajımızda yaklaşık bin kişi var. İnsanlar aileleriyle beraber mavi bayraklı plajımızda güzel vakit geçiriyor" dedi.

Karaosmanoğlu, Soruç’ta meydana gelen saldırı nedeniyle programda yüzmekten vazgectiğini dile getirerek plajla ilgili çıkan iddiaların asılsız olduğunu, hafta sonları plajda 5 bin ile 10 bin arasında vatandaşın denize girdiğini ifade etti.

Ziyaret sırasında başkanlar plaja gelenlerle sohbet ederek istekleri dinlediler.
Kaynak: İHA