Ağrı Valisi Eleşkirt Belediyesinin İftar Yemeğinde

Ağrı’nın Eleşkirt Belediye Başkanı Sabahattin Sarı, ilçe esnaf ve eşrafına verdiği iftar yemeğine Ağrı valisi Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve kamu kurum amirleri siyasi parti temsilcileri katıldı.

Ağrı Valisi Eleşkirt Belediyesinin İftar Yemeğinde
Verilen iftar yemeğine Ağrı Valisi Musa Işın’ın yanı sıra Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, ATO Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini temsilen Prof. Dr. Yücel Ünal, Eleşkirt Emniyet Amiri Erhan Çilkaya, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi Eleşkirt müftülüğünde görevli İmamhatibi Yaşar Yazıcı tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Kura’ı-nı kerim’in okunmasının ardın bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı, "Rahmet ve mağfiret ayı olan Rramazan’da sizlerle bir arada olmaktan bu manevi havayı solumaktan son derece mutluyum. Hepinizin bildiği gibi Ramazan ayı yardımlaşma kaynaşma ve paylaşma ayıdır. Bizleri asırlardır birbirine bağlayan beklide en önemli bağ budur. Bu iftarı sıcak yuvanızda ailelerinizle değil de bizlerle açtığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

daha sonra bir konuşma yapan Ağrı Valisi Musa Işın, ”Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı olmasının yanında insanların kaynaşmasının huzurunun ön plana çıktığı bir ay olarak bilinir. Rabbi tüm vatandaşlarımıza bol ve helal rızık nasip etsin inşallah. Şu anda ülkemizde komşu ülkelerden gelen binlerce misafirimiz vardır. Onları millet olarak, devlet olarak misafir ediyoruz. Rabbim bir an önce onlara da memleketlerine gidecekleri huzur ortamı bulmalarını nasip etsin inşallah. Rabbim memleketimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etsin inşallah. Memleketimiz güzel. Rabbim bizi her türlü kazadan beladan muhafaza etsin inşallah. Birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Verdiği iftar yemeğinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek sonunda bir konuşma yapan Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin ise, "Davete icabet eden değerli misafirlerime huzurunuzda teşekkür ediyorum. Herkes Ramazanda evinde özel yemek yaptırır. Buraya teşrif etmeleri benim için yaptıkları bir jesttir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Çetin, ATO Başkanı Saim Alpaslan ve diğer davetliler iftar sonrası Eleşkirt sokaklarında gelenekselleşen semaver çayını içerek geceyi sonlandırdılar.
Kaynak: İHA