Bayramın Son Gününde Lunaparklar Doldu Taştı

Ulus’ta bulunan Gençlik Parkı Ramazan Bayramı’nın son gününde de çocuklarla doldu taştı.

Bayramın Son Gününde Lunaparklar Doldu Taştı
Ramazan Bayramı’nın son gününü ve sıcak havalarının tadını çocuklar ile geçirmek isteyen aileler kendilerini dışarı attılar. Aileleri ile birlikte lunaparkları dolduran çocuklar gönüllerince eğlenerek, hem bayramın hem de güzel havaların tadını çıkardı. Çocukları gibi dışarıda gezme fırsatı bulamayan aileleri de, lunaparklarda eğlenen çocuklarıyla birlikte bayramın, tatilin ve güzel havaların keyfini çıkardı. Disko, dönme dolap, çarpışan araba, gondol, kamikaze, korku tüneli, atlıkarınca gibi oyuncaklara binerek eğlenen çocuklar ve gençler bayramın tadını doyasıya çıkardı.

Bayram harçlıklarını lunaparkta harcadıklarını ifade eden çocuklar, tatile gidemedikleri için tatillerini lunapark da geçirdiklerini belirttiler. Lunapark çalışanları ise, bayramın son günü çocuk ve gençlerin yoğun ilgisi olduğunu söyledi.



BAYRAMDA İŞPORTACILARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Belediyenin işportacılar için bu bayram Gençlik Parkı ve çevresini serbest bırakması işportacıların yüzünü güldürdü.

Ünlü köfte ustası Sefer Kaya farklı bir satış yöntemi deneyerek, müşterilerine megafonla seslenerek, vatandaşları köfte yemeye davet etti. Kaya, “Bayram nedeniyle satışlarımız yoğun, biz yeniliklerden yanayız. Teknoloji, sayesinde müşterilerimize daha rahat ulaşıyoruz. Sesimiz kısılmıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA