KTO'dan CHP'ye 'Bayram' Ziyareti

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan ve milletvekili Çetin Arık’ı ziyaret etti.

KTO'dan CHP'ye 'Bayram' Ziyareti
Ziyarette konuşan KTO Başkanı Hiçyılmaz, "29 gün boyunca sağlık ve sıhhat içerisinde tutmuş olduğumuz oruçlarımızın neticesinde güzel bir bayram yaşıyoruz. Bu bayramların Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne vesile olmasını temenni ediyoruz. Biz bayramı kutlarken, bayramı kutlayamayan ve tuttukları oruca bile mani olunan Müslümanlar var. onlarında biran önce rahata kavuşmaları bakımından şuanda duadan başka bir şey yapamıyoruz" dedi.

Hiçyılmaz, "Demokrasilerde mutlaka iktidar olacak ama muhalefetin de olması gerekiyor. Biz bu çerçevede 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin kurulması bakımından gayret gösterilmesini temenni ediyoruz. İş dünyası olarak hükümetin biran önce kurulmasını arzu ediyoruz. Belirsizlik iş dünyasının hiç arzu etmediği bir durumdur" dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, “İşsizliğin, yoksulluğun, ötekileştirilmenin olmadığı, eşit özgür bireyler olarak tüm yurttaşlarımızın bayramını kutluyorum. Biz CHP olarak biran önce hükümetin kurulması taraftarıyız. Biz bunu söylerken 13 maddelik bir bildirge yayınladık. Bu bildirgeyi yayınlarken amacımız işi yokuşa sürmek değil, gerçekten ülkenin yararına, ülkemizin faydasına olan şeyler” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Ayan ise, “Biz pozitif bir şekilde her zaman bu toplumun yapı taşlarının yanındayız. Siz, iş adamları olarak toplumun en önemli unsurlarısınız. Namusunuz ile şerefeniz ile bir lokma helal noktanın peşindesiniz. CHP sizin helal lokmanıza haram karıştıracak hiçbir girişimde bulunamaz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA