Aydın Valiliği Erdal Eren'i Sordu
Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yazı göndererek ismi Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’ndeki Kenan Evren Caddesi’ne oybirliğiyle verilen Erdal Eren’in açık kimlik bilgisini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz 2010 tarihinde dönemin Başbakanı iken partisinin grup toplantısında Erdal Eren ve idam edilen gençlerle ilgili olarak gözyaşlarını tutamayarak, “17 yaşındaki çocukları yağlı urgana taşıyan zihniyetle hesaplaşacağız. 12 Eylül de büyük trajediler yaşanmıştır” ifadelerini kullanmıştı.
12 Eylül Darbesi öncesinde bir askeri inzibat erini öldürdüğü gerekçesiyle hüküm giyen ve yaşı büyütülüp 17 yaşında asılarak idam edilen Erdal Eren, o dönem Ankara Yapı Meslek Lisesi öğrencisiydi.
