Bu Yaz Efeler Belediyesi İle Dolu Dolu Geçecek

Efeler Belediyesi, çocukların yanında her kesime hitap eden ücretsiz kurslar düzenliyor.

Bu Yaz Efeler Belediyesi İle Dolu Dolu Geçecek
Okulların kapanması ile öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, çocukların hem fiziksel hem de manevi gelişimlerini sağlayacak kursların yanında her kesime hitap eden kurslarda açılıyor. Efeler Belediyesi, yaz mevsimi boyunca alternatif etkinliklerle öğrencilere ve büyüklere hitap eden kurslara imza atarak, 7’den 70’e herkesin yaz mevsimini dolu dolu geçirmesini sağlayacak.

“İSTEYEN HERKES ÜCRETSİZ OLARAK KATILABİLİR”

Kurs kayıtları için son günün 28 Haziran olduğunu hatırlatan ve Efeler Belediyesi olarak eğitimin her alanında olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini belirten Başkan Özakcan "Bizim için eğitim olmazsa olmaz. Bu bakımdan eğitime yatırım yapmayı, çocukları, insanlarımızı eğitimle buluşturmayı geleceğimiz adına önemsiyoruz. Hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap eden kurslarımız, yaz mevsimi boyunca da insanlarımıza hizmet verecek. Yani Efeler ilçesinde yaz mevsiminin de dolu dolu geçmesini arzuladık. Bu bakımdan düzenlediğimiz kurslarımıza isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilir. Her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan bilgilerle, kültür, sanat ve spor alanlarında sunduğumuz ücretsiz kurslarımız, yaz mevsiminde de devam edecek. Düzenlenecek olan kurslarımızla Efeler ilçesinde yaşayan çocuklarımızın kişisel gelişimlerine de katkı sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“KURSLAR ÜÇ AY SÜRECEK”

Düzenlenen yaz kursları üç ay sürecek, merkezde ve mahallelerde yapılacak. Merkez de Efeler Mahallesi Muhtarlık Konağı yanında; tango, salsa, bale, halk oyunları, bale( 3-4/ 5-6 yaş), keman, gitar, bağlama, masa tenisi verilirken Çeştepe Mahallesin de erkek çocuklara futbol, Umurlu Mahallesinde de kız çocuklarına futbol dersi verilecek. Bayanlara yönelik de Efeler Mahallesi Muhtarlık Konağı yanında Plates kursu verilecek.

Vatandaşlar, kurslarla ilgili detaylı bilgiyi, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (444 80 09-1381,1382) numaralı telefondan öğrenebilecek.
Kaynak: İHA