Sandıklı'da 'Bana 30 Dakika Borç Verir Misin?' Projesi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde "Bana 30 dakika borç verir misin?" projesi başŸlatıldı.

Proje Kaymakam Faik Arıcan başŸkanlığŸında Mehmet Akif Ersoy Okulunda başŸladı. Projeyle ailelerin ve velilerin çocukları ile daha çok zaman geçirmeleri amaçlanıyor.
Arıcan, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Okul Müdürü Ali AktaşŸ ile birlikte projeyi, öğŸrencileri okuldan almak için okula gelen velilere tanıttı. Tanıtım sonrası velilere proje ile ilgili bilgiler içeren broşŸürler verdi. Proje tanıtımına katılan palyaçolarda tanıtıma renk kattı.
"Bana 30 dakika borç verir misin?" Projesini ilçe okullarında uygulamaya başŸladıklarını belirten Arıcan, "Bizim bu proje ile ilgili hedef kitlemiz velilerimiz. Biliyoruz ki anne ve babalar belki de çok istemelerine rağŸmen çocuklarıyla fazla vakit geçiremiyorlar. Ama çocuklar bizim en değŸerli varlıklarımız. Onları en iyi şŸekilde yetişŸtirmek bizim görevimiz" dedi.

O nedenle de bunu bir proje haline getirdiklerini ifade eden Arıcan, "Mehmet Akif Ersoy İlkokulumuzda da bunun başŸlangıcını yaptık. Anne ve babalarımıza broşŸürlerimizi ve afişŸlerimizi dağŸıttık ve onları bu konuda bilgilendirdik" diye konuşŸtu.
 
Kaynak: AA