Yaşlı Kadın'ın Atatürk Sevgisi

Bursa'da Ermenileri protesto amacıyla toplanan bir grubu yoldan geçerken gören yaşlı kadın, 'Atatürk' diye bağırarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Kent Meydanı Alışveriş Merkezi önünde toplanan Milliyetçi Türkiye Partisi ve Turan Ocakları, bir protesto gerçekleştirdi.
Daha sonra taşıdıkları pankartlarla sloganlar atan grup, Fomara Meydanı'na doğru yürüyerek burada basın açıklaması yaptı.
Basın açıklamasını okuyan Turan Ocakları Bursa İl Beyi Hasan Aydemir, Hocalı Katliamına dikkati çekerek, "613 Türk katledilerek, ceninlerin cinsiyetleri üzerine iddiaya girilip 56 hamile kadının karnı yarıldı, ceninler bıçaklandı. Birçok küçük kıza da tecavüz edilmesine sesiz kalınmış ve gerekli tepki gösterilmemiştir" diye konuştu.

Açıklamanın ardından sonra Türk Bayrağı açan ve sonra İstiklal Marşı okuyan gruptakileri gören yaşlı bir kadın, göstericilere destek olmak için 'Atatürk' diye bağırmaya başladı.

Bunu gören grup üyelerinden bir kişi, yaşlı kadının yanına gitti ve elini öptü. Yaşlı kadın bu kişiye sarıldı ve göz yaşlarına hakim olamadı.
Yaşlı kadının ağladığını gören kişi, ''Şu teyze kadar içinde birazcık Atatürk sevgisi olan varsa Allah rızası için Türk kadınına sahip çıksın'' diye bağırdı.
Yaşlı kadının bu davranışını gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.
Yaşlı kadın daha sonra buradan ayrıldı.
Kaynak: AA