Müsiad'tan Üniversite Öğrencilerine Seminer

Müstakil Sanayici ve İşŸadamları DerneğŸi (MǜSİAD) Antalya şžubesi Gençlik Kurulu, Akdeniz ǜniversitesi öğŸrencilerine yönelik seminer düzenledi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde gerçekleşŸtirilen etkinlikte, Genç MǜSİAD üyeleri ve öğŸrenciler, "3 EğŸitim 3 Sertifika" programıyla davranışŸ bilimleri uzmanı, yazar AşŸkım KapışŸmak'la bir araya geldi.
Genç MǜSİAD Antalya şžube BaşŸkanı Mehmet Kökçen, faaliyetlerinde her zaman yanlarında olan MǜSİAD yönetimi ve katılımcılara teşŸekkür etti. Kökçen, gençlere hizmet eden bir kurum olarak üniversite öğŸrencileriyle daha sık etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

Genç MǜSİAD Genel BaşŸkan Yardımcısı Yasir BayramoğŸlu ise dünya çapında yaklaşŸık 50 noktada 3 binden fazla üyelerinin olduğŸunu bildirdi.
Genç MǜSİAD'ın gelecekte işŸ dünyasını yönetecek aktörlerini donanımlı hazırlamak istediklerini belirten BayramoğŸlu, "Bunu yaparken ümmet bilinciyle hareket ediyoruz. Kendimizi gelişŸtirirken ümmetin dertleriyle dertlenmeyi de ihmal etmeyen bir nesil yetişŸtirme arzusundayız" ifadesini kullandı.
MǜSİAD Antalya şžube BaşŸkanı Resul Lekesiz de derneğŸin, gençlerin gelişŸimine büyük önem verdiğŸini aktardı.
KapışŸmak'ın etkili iletişŸim stratejileri, beden dili, insanları etkileme, ikna etme sanatı, motivasyon, verimli çalışŸma yöntemlerini anlattığŸı etkinlikte, "Risk ve Rızk" konulu sinevizyon gösterimi yapıldı.
 
Kaynak: AA