Mhp’li Özbayram’dan Bartın Belediye Başkanına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, MHP’li Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek, istişarede bulundu.

Mhp’li Özbayram’dan Bartın Belediye Başkanına Ziyaret

Manisa MHP’den milletvekili aday adayı olan Ali Özbayram, Manisa bölgesindeki çalışmalarının yanı sıra daha önce görev yaptığı Zonguldak, Karabük ve Bartın bölgelerinde MHP’nin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Özbayram bu kapsamda, MHP Genel Merkezi’nin 9. ve 10. olağan genel kurullarında divan üyeliği ile divan başkan yardımcılığı görevinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Ali Özbayram, “Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan vicdanlar, tavizlerle ve değerlerinden ödün vererek hiçbir yere ulaşamaz. Kendimiz kalarak, kendimiz olarak, benliğimizden, ülkülerimizden ve düşüncelerimizden ayrılmadan iktidar olunabileceğini inşallah göstereceğiz, kanıtlayacağız. Ülkücü Cumhurbaşkanı, ülkücü başbakan ve ülkücü meclis başkanının aynı anda ve eşgüdüm halinde bulunması ve çalışması hayal değildir. Bizler ya devlet ülküleşecek ya da ülkücüler devletleşecek desturunu yıllar öncesinde bunun için haykırdık. Gerekli mücadele azmi ve kararlılık şahsımda mevcuttur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin lider ülke Türkiye ülküsüne bağlılığım ve inancım tamdır.'' dedi.

Ziyarette, 7 Haziran seçimlerinde Manisa’dan aday adaylığı ile ilgili de konuşan Özbayram, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Özbayram, “Manisa’nın her karış toprağında yılmadan, usanmadan doğru bildiklerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Ülkemizi yakından ilgilendiren konularda insanlarımızı bilgilendirme gayretinden vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bu seçim, Türkiye’nin kader seçimidir.” ifadelerini kullandı.

“GÜVENİMİZ TAMDIR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da ''Türk milliyetçilerinin gelecek vizyonu, Türk Milleti’nin dünya üzerinde ulaşmayı planladığı en üst seviyeyi amaçlayan ve uzun vadeyi kapsayan bir ülkü noktasıdır. Bu itibarla, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye merkezli yeni bir medeniyet ve yeni bir dünya tesis etme anlayışını kendisine siyasi misyon olarak kabul etmiştir. Ekonomide, siyasette, sosyal bünyede ahlak, hakkaniyet ve demokrasiyi kurumsallaştırmış, bölüşüm ve dağıtım kanallarını isabetli bir şekilde tanzim etmiş bir yönetim modeliyle geleceğin Türkiye’sini inşa etmeye yeminlidir. Karabük ve Zonguldak’ta milliyetçi-ülkücü çalışmaları ile tanıdığımız Sayın Ali Özbayram’a da güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Çıktığın bu mübarek yolda Allah yar ve yardımcın olsun. 2015 Genel Seçimleri Türkiye'nin kurtuluşu için yakılacak olan meşalenin ilk kıvılcımı olacaktır'' diye konuştu.

Kaynak: İHA