Üniversite Öğrencilerinden Vali Kahraman'a Plaket

ERZİNCAN - Erzincan'da, üniversite öğrencileri Vali Süleyman Kahraman'a öğrencilere verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, öğrencilere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Vali Kahraman, kendisinin de zor şartlar altında okuduğunu ve bu yüzden öğrencileri iyi anladığını söyledi.

Bu nedenle hep öğrencilerin yanında olduğunu belirten Kahraman, şöyle konuştu:

"Bir Vali, ildeki her türlü derdin, kederin yanında olması gerekir. Sizler iyi şartlarda eğitim öğretim görürseniz, hem sizlerin hem de ülkemizin geleceği de o kadar iyi olur. Ben öğrencilik zamanımda her zorluğu gördüm. Hem imkansızlığı hem de sahipsizliği yaşadım. O şartlarda nasıl okumuşum hayret ediyorum. Yazın inşaatlarda çalıştım, kışın okudum. O bakımdan sizlerin bulunduğu şartları anlıyorum. Öğrencilerin parası, yakacağı bitmiş olabilir, bunları iyi anlıyorum. Sizlerin sıkıntıda kalmamanız için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gerekli talimatı verdim. İhtiyaçlı olan öğrencilerin araştırmasını yapan görevli ekip var."

Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yasin Yener Dirlik de Vali Kahraman'ın her zaman öğrencinin yanında yer aldığının farkında olduklarını belirterek, Kahraman'a çiçek ve teşekkür plaketi sundu.

Kaynak: AA