Bahçeli: Paris'in içine Şam kaçtı, beyefendiler başka alemde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Manisa’da başörtülü bir hanımefendiye kelepçe takıp, sonra pardon diyerek başı açık hanımları tahkir edenlerin boyaları dökülüyor. Şimdi de Antalya’da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris’in içine Şam kaçıyor, beyefendiler ise başka alemde" dedi.

Bahçeli: Paris'in içine Şam kaçtı, beyefendiler başka alemde
Bahçeli: Paris'in içine Şam kaçtı, beyefendiler başka alemde
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

“İNSANLIK TERÖRDEN KIRILIYOR, PARİS'İN İÇİNE ŞAM KAÇIYOR, BEYEFENDİLER İSE BAŞKA ALEMDE”

“Manisa'da başörtülü bir hanımefendiye kelepçe takıp, sonra pardon diyerek başı açık hanımları tahkir edenlerin boyaları dökülüyor” diyen Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu;

“Şimdi de Antalya'da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris'in içine Şam kaçıyor, beyefendiler ise başka alemde. Antalya'da golf arabasına binip gösteri yapanlar Türkiye'yi çoktan dolmuşa bindirdi, dolduruşa getirdi. Her taraf doldu ak Toros. ‘Terörün vatanı, milliyeti, dini, inancı, mezhebi, kimliği yok' derler. Doğrudur. Ama terörün sahibi, himaye edeni bal gibi, buz gibi vardır. Gaziantep'te, Diyarbakır'da, Suruç'ta ve Ankara'da terör nice canlara kast etmişti. Malumdur, terörün ağır faturasına hala katlanıyoruz.”


Bahçeli: Paris'in içine Şam kaçtı, beyefendiler başka alemde


“FRANSA HALKINA TAZİYELERİMİ BİLDİRİYORUM”
Fransa'daki saldırıyı kınayan Bahçeli, “Fransa'da dün akşam altı ayrı noktaya yapılan saldırıda yüzlerce insan öldü ve yaralandı. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Fransa halkına taziyelerimi bildiriyorum. Terörden yalıtılmış, soyutlanmış, korumaya alınmış güvenli hiçbir yerin olmadığını da düşünüyorum. Terörü politik bir enstrüman, küresel ve bölgesel bir dizayn vasıtası olarak kullanan ülkelerin bu hazin tablodan ders almasını umuyorum. İnsanlık teröre müşterek refleks geliştirip aynı cephede buluşamazsa, geleceğin dünyasını azılı katillerin tayin edeceğini görelim, bilelim. Şunu da unutmayalım ki, güç olan kahramanca ölmek değil; kahramanca yaşamaktır. İnsanlık huzur bulsun, ama Türk milleti de payidar olsun” değerlendirmelerinde bulundu.

Bahçeli: Paris'in içine Şam kaçtı, beyefendiler başka alemdeObama ve Erdoğan'dan ortak açıklama: DAEŞ ile mücadeleyi konuştuk
Kaynak: İHA