Çakırözer, Eskişehir Kadın Platformu Toplantısına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Kadın Platformu’nun olağan faaliyet başlangıç toplantısına katıldı.

Çakırözer, Eskişehir Kadın Platformu Toplantısına Katıldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer’in de katıldığı toplantıya kadın platformunun üyesi olan 20’nin üzerinde dernek ve sivil toplum örgütünün çok sayıda yöneticisi katıldı.

Eskişehir Kadın Platformunun çeyrek yüzyılı aşkın çalışmaları sırasında kadınlar ve çocuklar yararına çok sayıda projeye imza attığına değinen Çakırözer, “Eskişehir kadını, bu platformun çalışmaları sayesinde Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası gibi uluslararası kuruluşlar tarafından birinciliklerle ödüllendirilmiştir. Eskişehirli kadınlarımızın kadın platformu ile yaptıkları, ülkemize örnek olan ve dünyada parmakla gösterilen, şehrimizi ileri götüren önemli çalışmalardır.Eskişehir artık yerel yönetimlerdeki başarılarının yanı sıra, kadınlarının başardıkları ile dünya tarafından hayranlıkla izlenen bilinir bir kent haline gelmiştir. Eskişehir Kadın Platformunun Atatürkçü, laik, demokratik, kadın erkek eşitliğine inanan, insan hak ve özgürlüklerini her şeyin üstünde gören çağdaş bir anlayışa yürüttüğü çalışmalarında her zaman yanında olacağız. Ülkemizde kadın erkek eşitliğinin Atatürk’ün bize gösterdiği ‘muhasır medeniyet’ seviyesine ulaştırılması için Eskişehir’deki kadın örgütleriyle omuz omuza kol kola mücadele vermeye hazırız" dedi.

Kaynak: İHA