Doğu Perinçek İzmirli Seçmenden Yetki İstedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bornova’da vatandaşlara seslendi. 1 Kasım seçimleri öncesinde İzmirlilerle buluşan Doğu Perinçek, seçmenden yetki istedi.

Doğu Perinçek İzmirli Seçmenden Yetki İstedi
İzmir’in Bornova ilçesi Atatürk Meydanı’nda miting düzenleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “İzmirli gururlu, başı dik İzmirli kendine güveniyor. Türkiye büyük bir karara gidiyor. Sizin özgüveniniz ve gururunuz geleceğe gururla bakışınız Türkiye çözümlerinin başlangıcı olacak. Biz İzmir’de bir dayanak yaratarak Hakkari’yi, Güney Doğu’yu ve bütün vatanımızı kurtaracağız. Buradan hep birlikte Türkiye’ye sesleniyorum; yurttaşlarımıza 7 Haziran seçmenlerine sesleniyorum. Ne oldu sizin oylarınız, nereye gitti. 7 Haziran’da çöpe gitti. Sözüm ona meclis kurulmuştu. O meclis kanun yapıp yasa çıkarttı mı? Bir karar alıp bir hükümet kurabildi mi. 7 Haziran’da kurulan meclis iflas etti. PKK’ya verilen oylar mermi oldu, mayın oldu, Mehmetçiği vurdu. 7 Haziran’da kurulan meclise terör örgütünü aldılar. Türkiye’nin altına mayınları döşedi. Hani bize dünyadan dayatılan Kemal Derviş ekonomisi vardı. Türkiye artık borçlanma ekonomisi ile bir yere gidilmeyeceği noktaya geldi. Borç alamıyorlar. Dünyada 251 Milyar Dolar ödeme mecburiyeti olan ülkeye kimse borç vermez. Bunlar batı merkezlerine Türkiye’yi böleceğiz diye söz verdiler. Bunlar Amerika’ya anayasadan sileceğiz diye söz verdiler. Türk milletini kim Anayasa’dan silebilir. Öyle bir adam anasından doğmadı. Amerika diyor ki; ’Güneydoğu’yu özerklik kuracaksın, Suriye ile birleşecek ayrı bir devlet olacak.’ Bunu yapma şansları var mı. Hiç kimse Türkiye’yi bölemez. Türkiye’yi bölme şansı kimsede yoktur. Türkiye büyük bir kararın eşiğindedir. Bu vatan bütünleşecek. Borçlanma ekonomisinde çırpınmaktan artık Türkiye vazgeçecek üretim ekonomisi kurulacak. Herkese iş. Herkes kazanacak ve adilce paylaşacak.

“KANDİLE BEYAZ BAYRAK ÇEKTİRECEĞİZ”

PKK Terör örgütü’nün 24 Temmuz’da silahlı eylemlerine başladığını belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “TSK, PKK’nın belini kırıyor. Hakkari’de Yüksekova’da inlerine giriyor. Türk Hava Kuvvetleri dünyada başka ülkelerin yapamayacağı şeyleri yapıyor. Bu başarılar ile Vatan Partisi programının ne kadar ihtiyacımız olduğunu anlıyoruz. Vatan Partisi devletin, hükümetin yapmadığı işleri yapmaya başlamıştır. Bunun en son örneği batının Türkiye’ye dayattığı ’Sözde Ermeni Soykırımı’ olayıdır. Bunu kabul edeceksin deyip ülkemizi bölmeye çalışıyorlardı. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde kazandığımız dava ile bunu göstermiş olduk. Ermeni soykırımını kabul edeceksin dayatmasını yok ettik. Avrupa Birliği’ni dize getirdik. Vatan Partisi boyun eğmeyen Türkiye ile ilk zaferini almıştır. O Silivri duvarlarına yüklendiniz güç birliği kurdunuz ama o duvarları yıktık. Türkiye’yi özgürleştirdik. Komutanlarımızın bileklerine atılan kelepçeleri kırdık. Amerika diyor ki ’PKK benim piyonum.’ Amerika PKK’ya silah veriyor. Amerikan silahları yakalanmaya başladı.

Bizim kardeşimizin eline silahı veriyorlar. Bu vatan toprağında doğmuş büyükmüş olanlara sesleniyorum. O Amerikan silahları ile kimi vuracaksın? Kardeşini mi vuracaksın? At o Amerikan silahını elinden diyoruz. O Silivri duvarlarını yıkarak Türk ordusunu güçlendirdi. Bölge ülkeleri ile Türkiye’nin dış işleri bakanlığının yapmadığı işleri yapıyoruz. Vatan Partisi olarak Ocak ayının sonunda Suriye’deydik. Esad ile görüştük. Bir işbirliğini ve beraberliği adım adım yapıyoruz. Suriye, Irak, İran Lübnan ve Mısır ile görüşüyoruz. Batı Asya birliğini yavaş yavaş kuruyoruz. Bölgede terörist bırakmayacağız. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz” dedi.

“VATAN PARTİSİ BİR GENÇLİK YETİŞTİRDİ”

Vatan partisinin Atatürk gençliği yetiştirdiğini belirten Perinçek, “Vatan Partisi bir gençlik yetiştirdi. Atatürk gençliği var, herkes geceleri yataklarında rahat uyusun. Atatürk’ün nutkunu kendisine rehber olarak kabul etmiş gençlerimiz var. 19 Mayıslarda, 29 Ekimlerde barikatları yıkarak aslanlar gibi mücadele ettiler. Biz Vatan Partisi olarak yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz. Diğer partiler yaptıklarını ortaya koysunlar, berbat ettikleri işlerden başka Türkiye’yi mahvettiler” dedi.

Seçim öncesi bir hafta kaldığını belirten Perinçek, “Önümüzde bir hafta var. Gecekondulara gideceğiz. İzmir’in her tarafına gideceğiz. Halk yönetimi tesis edeceğim. Halkın yönettiği güçlü devlet. Bu zor günlerde ya Amerika devam ettirecek. Ya da Vatan Partisi önderliğinde Türkiye halk önderliğinde güçlü devleti kuracak” diye belirtti.

Kaynak: İHA