Es Ağrılılar Derneği Harun Karacan'ı Ağırladı

Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Harun Karacan’ı ağırladı.

Es Ağrılılar Derneği Harun Karacan'ı Ağırladı
Gaffar Okan Caddesi üzerinde bulunan derneğe akşam saatlerinde ziyaretini gerçekleştiren AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Harun Karacan, burada Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca ile görüştükten sonra dernek üyeleri ile selamlaştı. Dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Karacan, 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Ziyarette açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Şerif Karaca, kendilerinin ülkenin birlik ve beraberliği için çalışan tüm partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.

Karaca, “Şehrimiz için halka dokunan ve şehrin sorunlarını bilen, insanlara yukarıdan bakmayan milletvekillerine ihtiyacımız var. Özellikle şehrimizde yetişmiş ve kendini kabul ettirmiş, adaylara içtenlikle destek olmalıyız. Derneğimize ziyarette bulunan sayın Harun Karacan ve beraberinde gelenlere yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

"ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR’DİR"

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Harun Karacan, kendisini misafir olarak kabul etmediğini, derneğe geldiği zaman kendi iş yerine, kendi dost ortamıma girmiş gibi hissettiğini kaydetti.

Karacan, “Herkesin farklı görüşleri vardır ama bu dönem özellikle artık parti zamanı değil, bu dönem artık çok farklı noktalara geldik. Ekonomi tıkanmak üzere inşaatçı ağabeylerimize sorun daire satışları nasıl var mı arayan soran? Daire satışları durdu. Bu ticareti etkiliyor, bundan birkaç ay sonra çalıştırdığın adamı etkileyecek sonra istihdam sorunu olacak bunların hepsi birbiriyle bağımlı. Ben girdiğim hiçbir seçimde insanları etnik kökeni veya partisi yüzünden ayırmadım, ortak paydamız Türk Bayrağının altında bu ülkedir, Türkiye’dir, Eskişehir’dir. Bizim bundan sonra daha fazla kaynaşmamız lazım birbirini ötelemeden, birbirinin etnik kimliğini, partisini, herhangi bir ideolojisini ayırmadan herkes ile beraber olmak lazım” diye konuştu.

Milletvekili adayı Karacan, dernek başkanı ve üyelerine sıcak karşılamadan dolayı teşekkür de etti.
Kaynak: İHA