Ereğli’de Muhabbet Gecelerine Yoğun İlgi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi öncülüğünde Vefa Derneği ile birlikte düzenlenen ve Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer gibi üstatların yer aldığı Muhabbet Geceleri büyük ilgi gördü.

Ereğli’de Muhabbet Gecelerine Yoğun İlgi

Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ile Ereğli protokolü, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

“Kardeşlik ve Aile” konularının işlendiği programın açılış konuşmasını yapan Vefa Derneği Ereğli Şube Başkanı Metin Usta, bu tür muhabbet gecelerinin sevgi ve kardeşlik geceleri olduğunu ifade ederek programın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa kayıtsız kalmayan ve salonu dolduran vatandaşlar, ünlü naat ve şiir yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı ve Serdar Tuncer gibi üstatların şiirlerine eşlik etti. Bayram Büyükkoruç tarafından okunan ilahiler ve Yusuf Duru’nun “Çanakkale” konulu anlatımları ile muhabbet gecesi soğuk havaya rağmen Ereğlililerden yoğun ilgi gördü.

Programda Başkan Özgüven’e desteklerinden dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA