Dündar, Ak Parti Mudanya İlçe Teşkilatını Ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Erdal Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Dündar, Ak Parti Mudanya İlçe Teşkilatını Ağırladı

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Son yerel seçimlerde Mudanya’da Belediye Başkanlığını CHP’nin kazanmasının parti teşkilatı tarafından çok iyi tahlil edilmesi gerektiğini ifade eden Kaya, “Mudanya’da 75 binlik nüfusun 61 bini seçmen. Yani Mudanya insanı doğruyla yanlışı çok iyi ayırt edebilecek durumda. Hasan Aktürk döneminde çok iyi hizmetler yapıldı, fakat sanırım bunları anlatamadık. Yapılan büyük hizmetlerin yanında, insanlarımızın çok küçük istekleri yerine getirilmemiş belki, bu vatandaşımızda kırgınlığa sebep olmuş. Bizler bu dönem bu eksiklikleri gidermek için kolları sıvadık. Teşkilat olarak ilçemizde gerçekleştirmeyi planladığımız bir takım pilot yatırımlarda sizlerin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Bu tür yatırımlarımızda bize destek olmanızı bekliyoruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin yerel yönetimler anlamında gerek idari, gerek se hizmet anlamında çağ atladığını ifade etti.

Bütün bunlara rağmen yapılan hizmetlerin, vatandaşa doğru anlatılmasının çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Dündar, “Yapılan hizmetlerin, kimin tarafından yapıldığının vatandaşa doğru anlatılması çok mühim. Bu dönem Mudanya Belediyesi AK Parti’de olmayabilir, bunun sebeplerine bakmak lazım. Bence bu sonucu, AK Parti teşkilatlarının muhalefet olarak nasıl çalışılması gerektiğini tecrübe etme adına bir kazanç olarak görmek lazım” dedi.

Kaynak: İHA