40 Yıllık Kahkaha Tufanı Şentepe’de

Yenimahalle Belediyesi, 'Süt Kardeşler' filmini Şentepelilerle buluşturdu.

40 Yıllık Kahkaha Tufanı Şentepe’de

40 yıldır milyonlarca vatandaşı güldürmeyi başaran, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eserinden 1970’lerde sinemaya uyarlanan Süt Kardeşler, Abdurrahman Oğultürk Pazaryeri’nde yüzlerce mahalle sakinini kahkahaya boğdu.

Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri, Eylül akşamlarına renk katıyor. En yeni yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra Yeşilçam klasiklerinin de seyirciyle buluştuğu etkinlikte, Şentepe’de Süt Kardeşler fırtınası yaşandı.

Gerek konusu gerekse de oyuncu kadrosuyla yıllara meydan okuyan ve Türk Sineması’nın unutulmazları arasında yerini alan film, Şentepe’de açık havada sinema keyfini ikiye katladı.

Ekranlarda defalarca yer almasına rağmen her seferinde sanki ilk defa izleniyormuş hissi uyandıran filme, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi usta isimlerin mükemmel oyunculuklarıyla efsaneleştiği, replikleri dillere dolanan film, Şentepe’yi şenlendirdi. Ailece farklı bir akşam yaşayan vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi’ne etkinlik için teşekkür etti.

Dopdolu bir etkinlik programıyla, açık hava sineması geleneğini tekrar yaşatan Yenimahalle Belediyesi, sıcak yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Yeşilçam klasiği filmler başlamadan saatler öncesinde alanı çocukları ile birlikte dolduran Yenimahalleliler, keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşayıp, belediyenin dağıtığı mısırlarla da yıldızlar altında film izlemenin keyfine varıyor.
Kaynak: İHA