Ünlü aktrist Marilyn Burns ölü bulundu!

Kült filmler arasında gösterilen "The Texas Chainsaw Massacre"daki (Teksas Katliamı) performansıyla ün kazanan ABD'li aktris Marilyn Burns öldü.

Ünlü aktrist Marilyn Burns ölü bulundu!
Menejeri Chris Roe, 65 yaşındaki ünlü oyuncunun, Houston'daki evinde bir yakını tarafından ölü bulunduğunu söyledi. Burns'ün ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Tobe Hooper'ın 1974 tarihli 'The Texas Chainsaw Massacre' ve 1977'de gösterime giren Eaten Alive filmlerinde başrolü oynayan Burns, üç kez Emmy'e aday gösterilen mini dizi Helter Skelter'da Linda Kasabian karakterini canlandırmıştı.

MARİLYN BURNS KİMDİR ?
Marilyn Burns (1949 doğumlu iyi rolleriyle tanınan Amerikalı aktris oldu-5 Ağustos 2014 öldü) Tobe Hooper 'nin kült korku filmlerinden Texas Chain Saw Massacre (1974), ve Yaşatma yenen (1977). O da canlandırmakta bilinir Linda Kasabian üç kez Emmy ödülüne aday miniseries Helter Skelter (1976).

Burns doğdu Erie, Pennsylvania,ve büyüdü Houston, Teksas.Yedinci sınıfta, o çıktı müzikal üretimi Bir ​​Yaz Gecesi Rüyası.1970 yılında, o onun ilk filmi görünüm getirmişti Robert Altman filmi Brewster McCloud (1970). Burns katıldı Texas at Austin Üniversitesi ve Burns dökme olarak 1971 yılında Drama bir derece ile mezun oldu Lovin 'Molly (1974), ancak yerini Susan Sarandon.Burns olarak kaldı standı-in Sarandon ve için Blythe Danner.

O da küçük bir rol vardı George Roy Hill 'in Büyük Waldo Pepper o filmin bazı ekstra dökme yardımcı (1975).

Korku rolleri
In Tobe Hooper 'in Texas Chain Saw Massacre,Burns, onun ilk başrol oynadı, Sally Hardesty,sonra onu kardeşi ve dedesinin mezar vandalizm raporlarını inceleyen gömülü mezarlığa bazı arkadaşlar ve seyahatleri ile bir genç testere-kullanma gibi bir deli, cani aile karşılaşır Leatherface.Film zamanda şimdiye kadar en başarılı bağımsız filmlerinden biri haline büyük bir hit oldu.

Diğer eserler
1976 yılında Burns, televizyon mini dizisi bir rolü vardı Helter Skelter gerçek-yaşam duruşma hakkında Charles Manson ve birçok diğerleri. Dizisinde, o oynadı Linda Kasabian,bir üyesi Manson Family verildi dokunulmazlık sanık ona karşı tanıklık karşılığında. Minidizisi üç Emmy ödüllerine aday gösterildi.

Çalışan anılarını hatırlatarak Helter Skelter Burns, şunları söyledi: 'Bu büyük bir deneyim oldu Ama kimse gerçekten [nedeniyle konuya] dokunmak istedim Bu aslında kim olacak olduğunu resimde olmak istiyor 'gibi oldu..? yapmak bu resmi?'

Burns 1980'lerde birkaç rol vardı(Daddy vedalaşın (1981), Gelecek-Öldür (1985)) ve orijinal filmden onun karakterine, Sally Hardesty, olarak geçmiyor cameo vardı Nesil: Teksas Katliamı (1994).Burns de sonradan, Verna Carson oynarken, minyatür bir görünüm getirmişti Texas Chainsaw 3D,4 Ocak 2013 tarihinde serbest bırakıldı.