Sözlü'den İl Müftüsüne İade-i Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana il Müftüsü Arif Gökce’ye iade-i ziyarette bulundu.

Sözlü'den İl Müftüsüne İade-i Ziyaret

Başkan Sözlü, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman ve danışmanları ile birlikte Sabancı Merkez Camiinde Ramazan ayı boyunca Adana İl Müftülüğü ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile açılan “30 gün 30 iftar” etkinlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Adana İl Müftüsü Arif Gökce’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları ihsan Yeğen ve Sezai Erdal da hazır bulundu.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kurumsal sorumluluk bilinciyle müftülük hizmetlerine elden gelen desteğin verileceğini belirten Başkan Sözlü, “Kurumların hizmet kalitesi, kurumsal yardımlaşma ve dayanışmayla artar. Hep beraber ilimize hizmet vermeye, hizmet kalitemizi artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Müftülük hizmet binası inşaatının devam ettiğinin altını çizen İl Müftüsü Gökce ise “Şehrimiz, büyük, hareketli ve beklentileri büyük olan bir şehir. Biz de bu bilinçle, ilimize yakışır bir müftülük binası inşaatının yanı sıra Ramazanoğlu Camii, Çukurova Üniversitesi 57. Alay Şehitleri Camii ve Sarıçam Merkez Camii Külliyesini biran önce bitirmek istiyoruz. İnşallah bu başkanımızın desteği ve katkılarıyla daha da kolay olacaktır. Büyükşehir Belediyesinin katkısını çok önemli buluyoruz. Bu noktada, destek ve katkıları için sayın Sözlü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Gökçe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli başkanımıza önümüzdeki dönem yapacakları çalışmalardan dolayı tekrardan başarılar diliyorum. Halkımıza şehrimize güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Hem kendisi hem ekibi bu imkan ve kabiliyete sahip insanlar. Ben kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra ziyaretin anısına Başkan Sözlüye ve heyete Mealli Kur’an-ı Kerim ve İlmihal hediye edildi.
Kaynak: İHA