Başkan Soylu Karakuyu’da Vatandaşlarla Buluştu

Köy buluşmaları kapsamında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Karakuyu köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Soylu Karakuyu’da Vatandaşlarla Buluştu
Buluşmada köyün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köyleri ziyaretini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sabah mesaisine Karakuyu köyünde başladı.

Vatandaşlarla birlikte sabah çayını içip, sohbet eden Soylu, camii için gerekli tuvalet çalışmasında incelemelerde bulundu.

46 mahallesi bulunan ilçede bütün mahallere ziyaretlerinin devam edeceğini kaydeden başkan Soylu, “ Toplumun genel ihtiyaçlarını yerine getirmek istiyoruz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz ziyaretlerde, yapılacak çalışmaları o bölgenin halkıyla birlikte masaya yatırıyoruz. Karakuyu köyündeki sıkıntıları belirledik. İlk etapta camii için gerekli tuvaletin yapımını gerçekleştiriyoruz. Trafolarla ilgili sorun nedeniyle sürekli elektrikler kesiliyor. Bunun için Tedaş yetkilileriyle bir araya geldik. Bu sorunun kısa sürede halledileceği sözünü aldık” dedi.

Köy sakinlerinin yörük şenliğiyle alakalı sorularını cevaplayan Soylu, “ Yörük şenliği için hazırlıklarımızı yapmıştık ancak Soma’daki elim kaza nedeniyle şenliği iptal ettik. Soma’da aileler büyük acı içindeyken biz neşe içinde olamayız. Onların acısı bizim acımızdır. Türkiye’yi yasa boğan olay sonrası ilçemizde yapacağımız bütün etkinlikleri ileri bir tarihe erteledik “ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA