Öğrencilerin Eserleri Görücüye Çıktı

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Geleneksel El Sanatları Programı öğrencilerinin “Yıl Sonu ve Mezuniyet Sergisi”, Kaynaşlı Hükümet Konağı’nda protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Öğrencilerin Eserleri Görücüye Çıktı

Öğrenciler tarafından titizlik ve yoğun emekler sonucu üretilen geleneksel el sanatları eserlerinden oluşan “Yıl Sonu ve Mezuniyet Sergisi”, Soma’da yaşanan ulusal acı nedeniyle sade bir törenle ziyarete açıldı.

Yıl boyunca atölyelerde öğrenciler tarafından özenle üretilen ebru, hat, minyatür, tezhip, çini ve telkâriden oluşan geleneksel el sanatı eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü ve öğrenciler takdir edildi. Sergide Yapı Ressamlığı Programı öğrencilerinin yapmış olduğu mimari maketler de dikkat çekti.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli sergi ile ilgi “Öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın emekleriyle üretilmiş olan eserleri, Kaynaşlı’da halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Sergimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyor, tebrik ediyorum. Tüm halkımızı 3 gün boyunca açık kalacak sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA