Kırklareli İl Genel Meclisi Toplandı

Kırklareli İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda, meclisin en yaşlı üyesi Mehmet Gülay Erkol'un geçici başkanlığında başlayan meclis toplantısında, CHP grubundan Cavit Çağlayan 14 oy ile meclis başkanlığına seçildi.
Çağlayan, burada yaptığı konuşmasında, meclis başkanlığına seçilmenin onur ve gurur verici olduğunu, 5 yıl boyunca Kırklareli halkına hizmet edeceklerini belirtti.

Meclisin yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Çağlayan, "Bana gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Benim için onur ve gurur kaynağı oldu. Kısmet olursa 5 yıl birlikte çalışacağız. Kırklareli halkına önemli hizmetler vermek için bir takım kararlar alacağız ve bu kararları takip edeceğiz. Hepimiz hizmet için, görev için geldik. İnşallah güzel bir çalışma dönemi geçiririz. Herkese görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser de, meclisin ilk toplantısını ziyaret ederek, tüm meclis üyelerine yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kırklareli halkına en iyi hizmetleri sunmak istediklerini anlatan Eser, daha iyi ve kaliteli hizmetleri vatandaşlara götürmek için el birliği ile çalışacaklarını bildirdi.
Bütün parti grupları ile mecliste güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını anlatan Eser, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bulunduğunuz ilçelerden 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde seçmenlerimizin oylarıyla 5 yıl süre ile görev yapmak üzere İl Genel Meclisi'ni oluşturdunuz. Oluşturacağınız komisyonlar ile 5 yıl Kırklareli halkına hep birlikte hizmet edeceğiz. Kırklareli'ne, hizmet alanlarımıza, köylerimize hizmet götürmeye çalışacağız. Biz geçmiş dönemlerde her zaman uzlaşmacı, konulara çözüm arayan, hizmeti insanlarımıza daha iyi, kaliteli ve daha çok nasıl yaparız anlayışıyla, el birliği ve gönül birliği ile çalışma gayretinde olacağız. İnanıyorum ki bu dönemde de bütün parti gruplarıyla birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Sizleri kutluyor hayırlı uğurlu olmasını ve başarılı çalışmalar diyorum."
Kaynak: AA