Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu'dan Teşekkür Kokteyli

30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Talas Belediye Başkanı seçilen Dr. Mustafa Palancıoğlu, tebrik ziyaretlerinin ardından düzenlenen kokteyl ile vatandaşlara teşekkür etti.

Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu'dan Teşekkür Kokteyli

Belediye binasında gerçekleşen kokteyle, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, yazılı ve görsel medyanın temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu, misafirleriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Kokteylde bir konuşma yapan Palancıoğlu, kokteyle duyulan ilgiden çok memnun kaldığını söyledi.

Palancıoğlu, "Çok yoğun bir görüşme talebi oldu. Herkesle görüşme imkanımız olamadığı için böyle bir kokteyl düzenleyerek sizlere teşekkür etmek istedik. Bundan sonra yapılması gereken belediyenin acil işlerini devam ettirirken, yapmayı planladığımız projelerimizi de hayata geçirmeye çalışacağız" dedi.

Motivasyon ve heyecanlarını kaybetmeden hızlı bir çalışma dönemine başladıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, "Bugünden itibaren ziyaretçi sayımızı azaltarak Talas'ımızı hem Kayseri, hem de Türkiye'de farklı bir konuma getirmek için çalışacağız. Talas'ımızın çok büyük potansiyeli var. Özellikle üniversitelerin sınırları içinde bulunması, kültürel seviyesi, hızlı nüfus artışı, tarihi ve turistik değerlerinin bulunması ve dinamik yapısıyla Talas önümüzdeki dönemde çok farklı olacak. Bu heyecanımızı personelimize, Talaslı ve Kayserili vatandaşlarımıza paylaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

Hazırladıkları projeleri belediye bütçesine yansıtmadan farklı fonlarla hayata geçireceklerini ifade eden Mustafa Palancıoğlu, "Bunları sadece belediye başkanı olarak ben değil, hep birlikte destekleriniz ve dualarınızla yapacağız. Nüfusu 30 binden 120 bine yükselen Talas'ta personel sayımızı artırıp iş yükünü azaltarak, nitelikli projelere imza atacağız. Yapmayı planladığımız projeler afaki olmayan projeler. Ali Dağında yürüyüş binicilik fayton parkuru, turizmle ilgili projeler, 24 saat açık kütüphane, kapalı semt pazarları, çocuklar için kapalı kreşler en kıza zamanda hayata geçireceğimiz projelerimizden" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA