İki Hırsız Yakalandı İkisi Aranıyor

Alanya ilçesinde, bir otomobil, camiden dizüstü bilgisayar ve bir evden çelik kasa çalan 4 kişiden ikisi yakalanırken, olaya karışan diğer iki zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İki Hırsız Yakalandı İkisi Aranıyor

Onurcan Y.(18), Cengizhan A.(17), Tunahan Ş. ve Tahir Ö. isimli zanlılar, Kızlarpınarı Mahallesinde bir oto kiralama firmasına ait park halindeki otomobili çaldı. Çalıntı otomobille Saray Mahallesi Bostancı Camisi’ne gelen ve buradan bir dizüstü bilgisayar, henüz belirlenemeyen bir adresten ise çelik kasa çalan zanlılar, otomobilin bagajından çıkan bir başka dizüstü bilgisayarı da alarak Bektaş mevkisinde ormanlık alana sakladı. Zanlılar, çaldıkları otomobili Mahmutlar Mahallesi'nde boş bir araziye terk edip olay yerinden ayrıldılar.

Hırsızlık ihbarları üzerine harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otomobilde yapılan parmak izi incelemelerinin ardından olayı gerçekleştiren zanlıların daha önce çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtları bulunan Onurcan Y. ve Cengizhan A. olduklarını belirledi. Zanlılardan Onurcan Y ve Cengizhan A. yakalandı, diğer zanlılar Tunahan Ş. ve Tahir Ö.'nün yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

Onurcan Y., Asayiş Büro Amirliği'nde, Cengizhan A. da 18 yaşından küçük olması nedeniyle teslim edildiği Çocuk Büro Amirliğindeki sorgularının ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.
Kaynak: İHA