Başkan Çetinkaya, Uşaklılarla Bir Araya Geldi

Antalya’nın Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yaşayan Uşaklılarla bir araya geldi
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Beldesi Orta mahallede Uşaklılar Kıraathanesinde Uşaklılarla biraraya geldi.

Başkan Çetinkaya, Uşaklılarla Bir Araya Geldi
Başkan Çetinkaya, parlamento seçimlerinde, TV konuşmaları ve mitingler seçmenin kararını etkilediğini, yerel seçimlerde ise ev ve mahalle toplantılarında aday ve seçmenin yüzyüze gelmesiyle seçmenin karar verdiğini hatırlattı. Mavikent Beldesinde yaşayan Uşaklıların çoğunluğunun sera üretimi ile uğraştığını kaydeden başkan Çetinkaya, “30 mart yerel seçimlerinden sonra büyükşehir yasası gereği beldeler ilçe belediyesi tarafında yönetilecek. Ancak beldelerde yapılacak sosyal etkinlikler, Kabotaj Bayramı etkinlikleri, Bahar veya yaz Şenlikleri gibi etkinlikler ikiye katlanarak devam edecek” dedi.

Maviken Beldesi Karaöz Mahallesine Marina yapılacağı sözünü veren Çetinkaya, “Böylece Karaöz’ü ilçemize denize açılan penceresi haline getirip balıkçıların kullanımına ve turizme kazandıracağız. Ülkemizde hangi belediye iş sahası açmışsa ya icralık olmuş yada işçi ve memurunun maaşını ödeyemez hale gelmiştir. Belediyeler iş sahası açmaz, ancak iş sahası açmak isteyen müteşebbislerin önünü açar. İlçemizdeki fide tesisleri bizim yükümüzü birazda olsa alıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA