Kızılay Meydanı'nda 'Yılbaşı' Alarmı

Kızılay Meydanı'nda Ankara polisi yılbaşı için teyakkuza geçti.

Meydan girişinde çok sayıda polis hazır bekletilirken, güven timleri ise istenmeyen olayların yaşanmaması için vatandaşların arasında devriye geziyor.
Yeni yıla saatler kala Ankara'da yılbaşı önlemleri başladı.

Ankara'nın yeni yılı en yoğun karşılayacağı Kızılay Meydanı'nın girişlerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi yerleştirildi. Ankara polisi yılbaşında da mesaide. 250 ekipten oluşan bin 200 polis memuru Başkent'in çeşitli noktalarında güvenliği sağlamak için görev başında. 250 polis ise güvenliği sağlamak için yaya olarak devriye geziyor. Ankara'da çocuklar, gençler ve yaşlılar 2015'e 'Merhaba' demeye hazırlanıyor.

Güvenlik önlemleri kapsamında ambulans ve itfaiye araçları da tedbir amaçlı bekletiliyor. Güvenpark Anıtı önünde güven timleri görev dağılımı yapmak üzere toplanırken, Kızılay Meydanı girişinde çok sayıda polis hazır bekletiliyor.

ANKARALILAR KUĞULUPARK'TA YENİ YILI KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR
Ankara'da yeni yılı karşılayanları adresi bu yıl da Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki Kuğulu Park oldu. Günler öncesinden hazırlıkların yapıldığı Kuğulupark rengarenk ışıklarla donatıldı. Ankaralılar DJ Performans eşliğinde hem dans ediyor hem de lazer gösterilerini izliyor. Yeni yılı sadece Kuğulupark değil Tunalı Hilmi Caddesi de ışıl ışıl karşılayacak. Ankara'da yeni yılı diğer önemli adresleri ise Bahçelievler 7. Cadde ve Park Caddesi

Kaynak: İHA