Beyaz Show'da renkli dakikalar yaşandı

Beyaz Show’da hayallerini gerçekleştirmek için yazı yazanları her hafta konuk olarak alan Beyazıt Öztürk, bu hafta Gaziantepli Çağlar Çınar ve eşini seçti.

Beyaz Show'da renkli dakikalar yaşandı
Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'da renkli dakikalar yaşandı. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu programda Gaziantep'te benzin istasyonunda görevli olan Çağlar Çınar, Beyazıt Öztürk'e, Beyaz Show'da eşinin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemek istediğini yazdı. Bunun üzerine isteği ilginç gören Beyazıt Öztürk, yüzlerce istek üzerinden Çağlar'ı programa konuk olarak aldı.
İki yıllık evli olan Çağlar Çınar'ın 'kaçarak evlendik' ve 'askerlikte tanıştık' sözleri üzerine ünlü sunucu, kendine has esprileri ile salondakileri kahkahaya boğdu.
Beyazıt Öztürk, en büyük isteğinin bütün dünyanın önünde eşinin gözlerinin içine bakarak onu çok sevdiğini haykırmak ve şarkı söylemek istediğini ifade eden Çağlar'a'bunu evde yapamadınız mı' diyerek yine esprisini yaptı. Çağların bu isteğini'hoş' karşıladığını söyleyen eşi ise kendisinin de ekranlarda dünyanın önünde Çağları ne kadar çok sevdiğini söylemek istediğini ifade etti.
Mustafa Ceceli'nin'Sevgilim' adlı şarkısını eşinin gözünün içine bakarak söyleyen Çağlar, hayalini gerçekleştirmiş olmanın sevincini doyasıya yaşadı.
Çağlar'ın eşinin gözlerinin içine bakarak söylediği şarkı için "Benim gözümün içine bakarak da söyle' diyen Beyazıt Öztürk'ün bu isteği yerine geldi. Ünlü şovmen bunun üzerine 'Gemilerde Talim Var' şarkısını genç adamın gözünün içine bakarak söyledi.