Ereğli'de 'Modern Balıkçı Lokantaları' Projesi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli'ye modern balıkçı lokantaları kazandırmak için proje hazırladıklarını söyledi.

Ereğli Limanı'nda balıkçı ve balık lokantalarının sahipleriyle bir araya gelen Candan, yaptığı konuşmada, limanda sadece çiğ balık satışı yapılabileceğini belirterek, mevcut lokantaların yeni bir yere taşınması için Ereğli Belediyesi ile ortaklaşa proje yürüttüklerini söyledi.

Halkın ucuz ve sağlıklı ortamlarda balık yemesi için yeni modern balıkçı lokantalarına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Candan, "Balıkçı lokantalarının bu bölgede yeni bir yere kavuşmaları için proje hazırlama kararı aldık. Liman içerisinde yaşanan bu sıkıntıyı bir an önce gidermek istiyoruz. İnşallah bunu da birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız" dedi.

Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Firuz Yılmaz da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün kooperatifin liman içerisindeki sözleşmesini feshettiğini dile getirerek, "Milletvekilimiz Candan'a konuyu aktardık. Kendisi sorunun çözümü için üzerine düşenin fazlasını yapıyor. Milletvekilimiz Ercan Candan ve Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal'a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA