Kozan'da Yardımsever Kuaför ve Berberlere Teşekkür Belgesi

Kozan Dayanışma ve Kalkınma Derneğince (KOZDES) düzenlenen sosyal projelere destek veren berber ve kuaförler teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

KOZDES'in, 2 yıldır köy okullarındaki öğrenciler için düzenlediği kitap dağıtım, konser ve kişisel bakım projesine destek veren Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın ile 6 berber ve kuaföre teşekkür belgesi verildi.

Dernek Başkanı Harun Abdullah Baysal, dernek merkezinde düzenlenen törende, KOZDES'in 2009 yılından bu yana çok sayıda eğitim, kültür ve yardımlaşmayı geliştirecek sosyal proje gerçekleştirdiğini, bu çalışmalarda çeşitli kurum ve kuruluşların da desteğini aldıklarını söyledi.

Köy okullarındaki kız ve erkek öğrencilerin saç kesim ve bakımlarını sağladıkları projeye Kozan Berberler ve Kuaförler Odası'nın da başkan ve 6 üyesi ile destek verdiklerini ifade eden Baysal, emeği geçenlere teşekkür etti.
Oda Başkanı Zahide Azgın ise projede yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirerek kendilerinin de Kozan'daki kimsesiz, yaşlı ve hastaların kişisel bakımlarını gerçekleştirmeye yönelik bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Başkan Baysal ve dernek yönetim kurulu üyeleri daha sonra, Oda Başkan Azgın ile Rümeysa Dinler, Derya Özarslan, Arzuhan Dinler, Akın Çinçik, Ali Kabacık ve Pınar Ölmez'e teşekkür belgelerini verdi.
Kaynak: AA