Emıtt’te Karabük Standına Büyük İlgi

18’inci EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Karabük standına, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Fuarda Safranbolu lokumları ve evleri büyük ilgi görürken, Yenice ormanları da doğal güzellikleriyle dikkat çekti. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 18’inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarındaki dev Karabük standı, dikkatleri üzerine çekti. Karabük’ün kültürünü ve alternatif turizmi fuarda tanıtan Karabük Valisi İzzettin Küçük, ilçe belediyelerinde fuarda yer almasını sağladı. Safranbolu Belediyesi ve Yenice Belediyesi’nin de yer aldığı fuarda, katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

YENİCE, ORMANLARINI TANITTI
Safranbolu’dan sonra Karabük’ün 2’inci büyük ilçesi olan Yenice Belediyesi de Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından dünyada biyolojik çeşitlilik açısından korunması gereken 100 yerlerden biri olan Yenice Ormanlarını tanıttı. Doğayla iç içe olmasıyla dikkat çeken Yenice, ulaşımıyla da Karabük’ün doğuyla batısını yakınlaştırıyor.

‘LOKUMUN YILDIZI’ EMITT’TE
Safranbolu Belediyesi ise, Safranbolu’nun evlerini, meşhur lokumlarını, el sanatlarını tanıttı. Stantlarda yer alan lokumlar katılımcıların beğenisine sunularak ikram edildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Safranbolu standı, evleri, coğrafi ve iklimsel özellikleriyle de dikkat çekti.

Karabük hakkında bilgi edinmek isteyenler, 2 Şubat 2014 Pazar gününe kadar fuarı ziyaret edebilecek.
Kaynak: İHA