Cem Küçük: Yolsuzluk operasyonu Başbakan Erdoğan’ı devirme operasyonudur

Objektif’e konuk olan Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Cem Küçük 17 Aralık Yolsuzluk operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cem Küçük: Yolsuzluk operasyonu Başbakan Erdoğan’ı devirme operasyonudur
Kadir Çelik'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan'Objektif' programına Namık Çınar, Cem Küçük, Nazif Okumuş ve Serdar Arseven konukluk etti.

17 Aralık operasyonunun konuşulduğu programda Cem Küçük 17 Aralık Yolsuzluk operasyonunun Başbakan Erdoğan'ı devirme operasyonu olduğuna dair değerlendirmelerde bulundu.

Bu tür operasyonlarla Erdoğan karşısında başarılı olunmayacağını belirten Cem Küçük şunları söyledi:

Erdoğan'ı yenemeyecekleri, bunun seçimle olamayacağı saten görülüyor. Boşuna mıdır Sayın Mustafa Sarıgül'ün hem bu paralel yapının uzantıları tarafından hem işadamları tarafından bu kadar destek görmesi? Boşuna mıdır Türkiye'deki bütün işadamlarının elindeki Yargıtay dosyalarını alıp Amerika'ya gitmesi? Boşuna mıdır Türkiye'de bu kadar eski büyükelçi'nin gazetelerde Erdoğan Hükümetini devirin diye istemesi? Boşuna değildi. Bu resmi böyle görmektir. Buna başkaları katılır, katılmayabilir, öyle olmayabilir. Ama benim şahsen gördüğüm bu olay hiç yokken sizde biliyorsunuz benim gördüğüm şey saten bu yapı Erdoğan'a bir şekilde gelecek işte oğlunu, kızını, onu bunu bahane ederek bu tür şeylerle gelindi. Ama hep ne yazık ki bu tür şeylerle başarılı olunamayacağı da görülüyor. İşte rüşvet ve yolsuzluk adı altında bir hükümeti illegal yollardan devirme operasyonudur bunun adı. Ben böyle görüyorum. Ama ben başarılı olacaklarını veya olduklarını zannetmiyorum.

Millet Erdoğan'dan AKP hükümetinden memnun olmayabilir. Bu çok doğal sonuna kadar eleştirecek. Demokratik yollardan. İndirmek için her şeyi de yapabilecek bu gayet normal Ama seçimlerde bu sözü söylemek için çok net bir ortam var.